Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osjećajni razbojnik

VIDEO Pljačkaš se potukao s prodavačem pa se rasplakao

Pljačkaš
Screenshot YouTube
31.01.2013.
u 12:04

Muškarac je uz prijetnju nožem pokušao opljačkati djelatnika benzinske postaje na što je ovaj uzeo bejzbol-palicu i počeo ga udarati njome. Pljačkaš se na kraju rasplakao.

Na YouTubeu je objavljena snimka pokušaja pljačke jedne benzinske postaje u njemačkom gradu Oldenburgu gdje se razbojnik na kraju "pljačke" dobro isplakao u zagrljaju prodavača.

Muškarac je, naime, uz prijetnju nožem pokušao opljačkati djelatnika benzinske postaje na što je ovaj uzeo bejzbolsku palicu i počeo ga udarati njome, piše msn.com.

Nakon kraće tučnjave, razbojnik je završio u zagrljaju prodavača i počeo plakati kao dijete. Prodavač mu je u jednom trenutku dodao maramicu kako bi obrisao suze, a sve su to zabilježile nadzorne kamere. Neuspjeli pljačkaš na kraju je uhićen.

>> "Superbaka" iz Nove Gradiške izbacila naoružanog pljačkaša

Ključne riječi

Komentara 2

RO
Roky777
13:44 31.01.2013.

Ma neki očajnik,jadnik,tko zna šta ga je nagnalo na to... U kakvim vremenima živimo sve je moguće. Nikako ne opravdavam pljačku niti bilo kakvo razbojništvo, al' ovog mi nekak dođe žao... Ustv. Bog mu je pomogao u zatvoru će imat vremena posložit sve na svoje mjesto, a opet živ je,u mom kraju bi ga upucali...

SR
srbujanovska
17:33 31.01.2013.

inicirani dogadjaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije