Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedinstveno plaćanje

VIDEO: Platio kaznu sa 137 origami svinja izrađenih od jednog dolara

Origami novčanice (1)
imgur.com
13.09.2012.
u 16:40

Domišljati Amerikanac šest je sati izrađivao origami svinje od novčanice od jednog dolara kako bi pokazao policiji koliko mu je stalo do prometne kazne

Na jedinstven način odlučio je platiti prometnu kaznu jedan Amerikanac nakon što mu je policajac izdao uplatnicu od 137 dolara. Da pokaže koliko mu je stalno do kazne, odlučio ju je platiti u novčanicama od jednog dolara od kojih je izradio origamije u obliku svinja. Sve ih je spremio u kutiju u kojoj su prije bile krafne. Za izradu origamija trebalo mu je čak šest sati.

– Dobio sam kaznu u gradu gdje policajci postavljaju zamke. Odlučio sam je platiti na odgovarajući način – sa 137 origami svinja od jednog dolara koje sam spremio u dvije kutije od krafni – napisao je u opisu videa koji je postavio na YouTube. Domišljati muškarac, naime, mobitelom je snimao svoj dolazak u policijsku postaju i reakciju policajaca, piše Huffington post.

Kad je policajac vidio kako će mu platiti kaznu, nije se razveselio.

– Što je to? Neću uzeti takav novac. Morat ćeš odmotati novčanice. Sigurno neću sjediti ovdje i ispravljati sve te novčanice – rekao mu je policajac. Na kraju su se ipak obojica nasmijala te je novac prihvatio.

>> Nema više zviždanja za ženama. U Bruxellesu kazna 250 eura

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije