Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMAKLO MU SE

VIDEO: Papa slučajno opsovao pred vjernicima u Vatikanu

Papa Franjo
Foto: Youtube
1/2
03.03.2014.
u 15:48

Papa je umjesto riječi caso (slučaj), rekao cazzo što bi se moglo prevesti kao "ku***"

Papa Franjo je opet zvijezda, no ovog puta ne zbog jake poruke koju je uputio vjernicima ili nekog plemenitog djela. Naime, tijekom tjednog blagoslova u Vatikanu Papa je zbog lapsus linguae izrekao psovku.

Papa je umjesto riječi caso (slučaj), rekao cazzo što u talijanskom jeziku označava muški spolni organ. Iako se odmah ispravio, "papina psovka"  postala je hit na YouTubeu i društvenim mrežama, a zanimljivo, komentari su uglavnom pozitivni i puni simpatija.

Inače, Papa je u svom govoru pozvao na mirno rješavanje krize u Ukrajini. "Moja je želja da svi dijelovi zemlje prevladaju nesporazume i da zajedno izgrade budućnost nacije", poručio je Papa.

>> 'Mali' papa susreo se s papom Franjom i – rasplakao se

Komentara 21

ZA
zavrzlama
17:01 03.03.2014.

Svaka mu cast, vidi se da je narodni covjek......i ima muda

HA
hajduk1966
17:04 03.03.2014.

Ako gledamo tako,nije rec nego rijec kad vec dajete komentare u Hrvatskom tisku. U svakom slucaju puno je pametniji i strucniji od mnogih i ne zaboravimo ima iza sebe jako puno ljudi u cijelom svijetu

AD
adastra
18:03 03.03.2014.

NIJE ISTINA, NIJE ISTINA!!! Slušam Papu svake nedjelje i srijede kada su audijencije. On je Argentinac, a oni počesto umjesto z, kažu s, i sve je u tome. Ipak je on stranac, iako ima talijanske korijene, i talijanski jezik mu nije majčinski. Ne znam oko čega toliko frke, lapsus linguae...ništa drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije