Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEDENI GRUMENI

VIDEO Opasno nevrijeme u Italiji: Snažna tuča ozlijeda 18 osoba, rušila stabla...

10.07.2019.
u 19:15

Na plaži Milano Marittima, smještenoj južno od Ravene, ženska je osoba teže ozlijeđena u oluji, a pijavica je oštetila borove stare 200 godina

Osamnaest osoba ozlijeđeno je u srijedu uslijed tuče veličine naranče koja je pogodila Pescaru, javila je agencija ANSA.

Ozlijeđenima, među kojima je i jedna trudnica, bila je potrebna hitna medicinska pomoć zbog posjekotina i masnica, posebice na glavi.

Na plaži Milano Marittima, smještenoj južno od Ravene, ženska je osoba teže ozlijeđena u oluji, a pijavica je oštetila borove stare 200 godina. 

U gradu Venafro, u pokrajini Molise na jugu Italije, tuča veličine loptica za stolni tenis oštetila je krovove, prozore i automobile.

 

Ključne riječi

Komentara 1

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
19:23 10.07.2019.

'padala tuča veličine rukometne lopte'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije