Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAZI, MOST!

VIDEO: Ovog vozača kamiona ništa nije spriječilo u njegovom naumu

kamion
Screenshot
18.03.2019.
u 16:29

Je li ostvario svoj plan ili ne pogledajte u videu

Prijevoz kombija na kamionu ovom vozaču u Japanu ne predstavlja nikakav strah. Niti nadvožnjak ga nije odvratiti od nauma da nastavi put zadanom rutom.

Jedan automobil je postavio na već uobičajeno mjesto, dok je kombi podigao na krov. No, ipak nije najbolje procijenio visinu tereta, odnosno mosta. Pogledajte u videu kako je na kraju taj prolazak ispao...

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Point_of_view
Point_of_view
17:22 18.03.2019.

Kako vidim, prošao je ispod mosta. Auto je od otraga demolirano, zato vjerojatno nije posebno ni pazio.

Avatar essek22
essek22
07:42 19.03.2019.

Voze dvije plavuše kamion, dolaze do podvožnjaka a ispred znak sa maximalnom visinom 3,80...pita jedna; "Koliko je naš kamion visok?" "4,20" "Jel ima policije?!" "Nema!" "GAS!!!" :)))))))))))))

NE
Neutralac
16:07 19.03.2019.

Taj kombi je olupina pa to nema ionako nikakve veze niti stete.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije