Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
senzacionalna fotka

VIDEO Ovo je beba koja je liječnika pri rođenju uhvatila za prst

beba (1)
Foto: Screenshot YouTube
1/3
04.01.2013.
u 22:31

Fotografiju svoje kćeri Nevaeh koja je osvojila svijet napravio je njezin otac Randy

Fotografija bebe koja je pri rođenju iz majčine utrobe liječnika uhvatila za prst postala je prava senzacija na internetu. A kako beba izgleda danas, pokazali su njezini roditelji koji su postali među traženijim osobama nakon što su fotografiju objavili na Facebooku. Radi se, podsjetimo, o djevojčici Nevaeh koja je rođena 9. listopada prošle godine, a senzacionalnu fotografiju napravio je njezin otac Randy Atkins.

Ponosni roditelji fotografiju su otisnuli na platno i darovali ginekologu Allanu Sawyeru kojeg je djevojčica uhvatila za prst.

>> FOTO Beba iz majčine utrobe uhvatila liječnika za prst

Ključne riječi

Komentara 4

BA
baniček
13:56 05.01.2013.

po meni je to što mala krade kazneno djelo, ali uz doborg odvjetnika će se opet izvući...

OB
-obrisani-
23:03 04.01.2013.

dobra fora....

Avatar Tiran
Tiran
07:18 05.01.2013.

Daj ne pretjerujte više s takvim glupostima. Šta je danas ovim novinarima postalo sve senzacija. Čisto se pitam kakav su dosadan život imali pa im je hvatanje prsta senzacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije