Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Kako ga je uredio'

VIDEO Ovakav se prizor ne viđa često: U Zagrebu vozio na tri kotača, frcale iskre

Ford Ranger Raptor snimljen kako vozi na tri kotača
Uživo s hrvatskih prometnica/Facebook
06.11.2022.
u 13:40

Ispod prednjeg lijevog kotača automobila bila je zaglavljena grana ili manje drvo. Moguće da je zbog toga guma probušena pa je felga dodirivala tlo i stvarala iskre.

Društvenim mrežama gotovo svakodnevno dijele se scene s hrvatskim prometnica koje pokazuju razne prekršaje, smiješne incidente i slično, no ovakav se prizor ne viđa često. Facebook stranica "Uživo s hrvatskih prometnica" objavila je sinoć snimku iz Zagreba koja prikazuje vozača koji upravlja Ford Ranger Raptorom te vozi na samo tri kotača

"Ford Ranger Raptor snimljen kako vozi na tri kotača! Lagano iskre frcaju...", stoji u opisu snimke. 

Naime, ispod prednjeg lijevog kotača automobila bila je zaglavljena grana ili manje drvo. Moguće da je zbog toga guma probušena pa je felga dodirivala tlo i stvarala iskre

"U Americi je ovo normalno", "Ako nema bar 2 promila", "Kako ga je uredio", "Ide to još 30 tisuća kilometara", neki su od komentara na Facebooku. 

VIDEO Snimka s križanja u Splitu ostavlja bez teksta: Ovog biciklista samo je čudo spasilo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije