Naslovnica Vijesti Svijet

VIDEO Oteli su ruskog biznismena, evo kako ih je nadmudrio

Do dolaska policije dvoje otmičara već je bilo pobjeglo, a treći je uhićen te je priznao sve
24. siječnja 2019. u 11:26 2 komentara 9613 prikaza
Rus pobjegao otmičarima
Foto: Следком

Ruski biznismen kojeg je otelo troje ljudi odlučio je uzeti stvari u svoje ruke i nadmudriti otmičare, od kojih je jedan na kraju uhićen.

izbjegla nesreću Divljanje na cesti VIDEO Jureći automobil 'pokupio' motocikl, pogledajte kakve je sreće imala ova djevojka

Vjačeslav Vasjukov otet je u centru Moskve u nedjelju navečer. Troje otmičara zaskočilo ga je u njegovu Porsche Cayenneu nakon čega su ga prebacili u svoju Ladu i zatražili otkupninu od 20 milijuna rubalja, što je oko dva milijuna kuna. Vasjukov je postigao kompromis – dogovorili su se za otkupninu od 1 milijuna rubalja i dva njegova vozila.

Pogledajte video otmice i bijega:

[video: 29023 / ]

Međutim, kad su došli u Vasjukovu kuću kako bi otmičari pokupili otkupninu, Vasjukov se snašao i uspio pobjeći u garažu, gdje se nalazio njegov Mercedes G-klase kojim se zabio u otmičarsko vozilo. Vasjukov je također bio naoružan te je zapucao na Ladu.

Gužva je privukla pozornost jednog prolaznika koji je nazvao policiju. Do njihova dolaska dvoje otmičara već je bilo pobjeglo, a treći je uhićen te je priznao sve.

Ruska policija prekjučer je objavila i video koji prikazuje okršaj.

ZDRAVI I U FORMI
Kako podići trčanje na višu razinu i pri tome se ne ozlijediti

A1 izdvaja za Vas

  • ranko75:

    Svaka cast biznismenu, sposoban, nije ustogljeni mulac.