Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravično iskustvo

VIDEO Očajna djevojka u donjem rublju visjela s osmog kata zbog požara

Kineskinja visi sa zgrade
screenshot
25.02.2019.
u 16:16

Ženu su na kraju uspjeli spasiti vatrogasci koji su je povukli u stan

Očajna mlada Kineskinja visjela je s osmog kata zgrade držeći se za rub prozora kako bi pobjegla od požara koji je zahvatio njezin stan.

Požar se dogodio 19. veljače ujutro u Dalianu, obalnom gradu u provinciji Liaoning, a ženu su na kraju uspjeli spasiti vatrogasci.

Pogledajte video događaja:

 

Na snimci događaja može se vidjeti kako žena odjevena u donje rublje visi sa zgrade, držeći se posljednjim snagama kako bi izbjegla smrt, dok se iz njezinog stana širi gusti dim. Čini se da joj je od pomoći bio okvir prozora stana ispod nje na koji se mogla osloniti nogama.

Podršku su joj dali ljudi s ulice koji su joj vikali da se drži te su zapljeskali kad su je vatrogasci povukli u stan.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar gordi
gordi
18:15 25.02.2019.

pa ja kao vatrogasac ovakav šlamperaj svojih kolega nisam vidio...pa on mlazom tuće po ženi...dobro da nije pala...svaka čast navalnoj ekipi koja je ušla u goruči stan i izvukla ženu

Avatar Kaladin
Kaladin
19:16 25.02.2019.

Pa nihe baš visjela. Stajala je nogama na "okviru" prozora ispod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije