Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

VIDEO Objavljena simulacija posljednje plovidbe potonulog Bourbon Rhodea

- Koristim ‘Ship Simulator Extremes’ za simulaciju posljednje poznate plovidbe Bourbon Rhodea prema prikupljenim informacijama, napisao je filipinski pomorac ispod objave.
17. listopada 2019. u 23:15 1 komentara 2864 prikaza
Foto: Screenshot/YouTube
Pogledajte galeriju 1/5

Odgovor na to zašto je došlo do potonuća francuskog tegljača Bourbon Rhode i nestanak 7 članova posade, među kojima je i hrvatski kapetan Dino Miškić, želi i cijela pomorska zajednica. 

Tegljač Bourbon Rhode koji je potonuo u nevremenu Prikupljeno 90.398 eura Obitelj kapetana Miškića više ne prikuplja novac za privatnu potragu

Naime, međunarodni pomorski sindikat objavio je apel da se nastavi s aktivnom potragom, a jedan Filipinac objavio je simulaciju posljednje plovidbe Bourbon Rhode prema dostupnim podatcima,  prenosi Morski. 

- Koristim ‘Ship Simulator Extremes’ za simulaciju posljednje poznate plovidbe Bourbon Rhodea prema prikupljenim informacijama, napisao je filipinski pomorac ispod objave.

Podsjećamo, kampanja kojom se skupljao novac za privatnu potragu kapetana Dine Miškića se zatvorila. Iako se u tjedan dana prikupilo 90.398 eura, obitelj i prijatelji nestalog kapetana odlučili su da 'zbog velike udaljenosti lokacije havarije od kopna nemoguće je prikupljenim sredstvima organizirati privatnu potragu'.

Republika Hrvatska zatražila je pak da se uključi u istragu o tome zašto je potonuo brod Bourbon Rhode. 

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • Avatar maskarada
    maskarada:

    Mislim da je odavno svima jasno da su obični ljudi samo jedan obični broj ... to sto RH traži da se uključi u istragu imaju oni dovoljno svojih nesreća za istraživati... ali zašto bi, mi smo njima samo obični redni ... prikaži još! broj na glas koj listi... tužna sam