Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Michelle, šećeru'

VIDEO Obamina kćer Sasha: 'Dobar posao, tata. Nisi uprskao!'

Raffaella Fico
Pixsell
20.01.2013.
u 23:52

Za sve druge on je predsjednik SAD-a, ali za njegove mlade kćeri on je samo "tata" koji ponekad "upropasti stvar".

Za sve druge on je predsjednik SAD-a, ali za njegove mlade kćeri on je samo \"tata\" koji ponekad \"upropasti stvar\".

Obamina mlađa 11-godišnja kćer Sasha je pohvalila oca nakon što je po drugi puta prisegnuo kao američki predsjednik. - Dobar posao, tata - kazala mu je Sasha nakon privatne ceremonije u Plavoj sobi Bijele kuće.

- Uspio sam - odgovorio joj je Barack, na što mu je kćer u vrlo neformalnom tonu kazala da \"nije uprskao\". Taj komentar je zabilježio i mikrofon, a Sasha se vjerojatno šalila s ocem jer je prilikom prvog davanja prisege, prije četiri godine, \"promašio\" riječi i morao ponavljati.

Na snimci se čulo i da je Obama svojoj supruzi Michelle kazao \"hvala, šećeru\" nakon što mu je čestitala na drugom mandatu. - Tako sam sretna, tata - kazala je tijekom grljenja s ocem druga kćer, 14-godišnja Malia.

>>VIDEO Obama pred obitelji prisegnuo na drugi mandat

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije