Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Treba biti oprezan

VIDEO Nevjerojatan prizor na cesti u Dalmatinskoj zagori: Mnogi se čude kuda ona vodi

Foto: Facebook Prometne zgode i nezgode
1/2
09.01.2023.
u 10:17

Ova bizarnost nalazi se u imotskoj krajini, točnije na cesti koja vodi od Imotskog do Zagvozda...

Nevjerojatan video objavljen je na popularnoj Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode". Naime, na jednoj dalmatinskoj prometnici signalizacija koja je 'ucrtana' na kolniku glavne prometnice vozača vodi ravno u -  brdo.

Kako se saznaje, ova bizarnost nalazi se u imotskoj krajini, točnije na cesti koja vodi od Imotskog do Zagvozda.

U svakom slučaju oni koji se voze ovom prometnicom moraju biti oprezni, a mnogi korisnici su se našalili ispod spomenute snimke koja je prikupila tisuće reakcija na društvenim mrežama.

 

- Čeka se da brdo naraste i da mogu tunel probit.

- Grubine - Zagvozd. Svaki put kad prođem čudim se i molim da nikoga navigacija ne navede da tu skrene.

- S druge strane kopaju tunel koji će tu izaći 2169. godine.

- Zaleti se bolje, ide to kroz kamen, kao na Batman filmu - neki su od komentara.

Video - EU priprema novu direktivu za vozače, neki će posebno loše proći

Komentara 8

OT
otrovnijezik
14:35 09.01.2023.

Sada će ubrzo jedno dva do tri otvaranja ceste za negdje, samo da se dogovore dokle?

CR
crocro
10:41 09.01.2023.

Vjerojatno je netko u određeno vrijeme dok je bio na funkciji, ili je možda i sada na nekoj funkciji, sredio da se u njegovm zavičaju napravi cesta. Zar nisu i glumci u svjetski poznatom Zagvozdu, ne mogu oni tamo odlaziti makadamom. Za Zagvozd se mora znati da je to svjetski centar kulture, pa tamo moraju voditi sve porometnice, kao u Rim. Zato je to vjerojatno unaprijed isplanirano da se prvom prilikom nastavi dalje rušiti brdo, jer kada se cesta ne bi započela onda bi prijetila opasnost da se za Zagvozd sve manje zna. Ovako je osigurano da je na kulturnim kartama svijeta. Sada treba poraditi da se u Zagvozdu izgradi zračna luka kako bi se charter letovima mogli Zagvozdu približiti kulturnjaci cijeloga svijeta. Sve ceste prema Zagvozdu treba dmah dovršiti kako se ne bi ugrozio dolazak desetina tisuća kulturnjaka. Za neometani izlazak iz Zagvozda valjalo bi projektirati dodatne rotore, obilaznice i dodatna parkirališta kako bi mi svi mogli neometano parkirati a ne da parkiramo po travnjacima. Također treba povećati i broj ražanja, pa za tu priliku pribaviti sve janjce s otoka Paga. Svako janje treba pregledati da se ustanovi da li odgovara po svim speifikacijama, ako janjaca manjka, onda dodati i ličke janjce. Ako svi putovi vode u obični Rim, onda isto tako svi putovi trebaju voditi u Zagvozd.

DU
Deleted user
14:17 09.01.2023.

Tamo gdje se ne radi ne može se niti zaraditi, ovo je dobra prilika za naše članove da si poprave financije! Neka sve ostane u obitelji, nadam se da je cestu gradio i ugovorio naš član HDZ-a! Sretno ti u novom autu i stanu, zaslužio si!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije