Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao iz crvenkapice

Video: Neustrašiva ruska bakica ubila vuka sjekirom

'CRNA -PULA  SJEKIRA KOJOM JE IZVRSENO UBISTVOI U NOVIGRADU FOTO DSUKO MARUSIC'
Duško Marušić/PIXSELL
13.11.2012.
u 23:46

Ruskinja Aishat Maksudova pritekla je u pomoć teletu kojeg je napao vuk. Kad se vuk okomio na nju udarila ga je sjekirom po glavi, Ispričala je da se uopće nije uplašila

Ruska bakica Aishat Maksudova iz sela u Dagestanu hrabro se suočila s vukom, ubivši ga sjekirom kad ju je napao. Hrabra ruskinja iz sela u Dagestanu čuvala je životinje kada je čula zapomaganje teleta kojeg je napao vuk. Brzo je otrčala pomoći teletu i otjerati vuka.

 - Nisam se uopće uplašila. Stajala sam držeći sjekiru, a vuk je odjednom skočio na mene. Zabio mi je kandže u nogu i htjela sam ga udariti sjekirom. Kada sam podigla ruku, on ju je zagrizao. Htjela sam mu otvoriti usta i udariti ga šakom šakom do kraja, niz grlo, ali nisam mogla. Zato sam samo ostavila ruku dok ju je on vukao. Onda sam uzela sekiru i udarila ga po glavi – kazala je.

Baka je nakraju završila u bolnici, a vuk je uginuo.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
Marakos
06:54 14.11.2012.

Bakica Ajšat Maksudova ne može biti Ruskinja, to joj već ime i prezime kažu. Kako je iz sela Novyj Birjuzak (u kotaru Kyzljar, u Autonomnoj republici Dagestan), gotovo je sigurno da je po narodnosti Avarka (u selu živi oko jedne četvrtine Rusa, a oko tri četvrtine Avaraca). Tako je to kad se vijest prenosi samo iz zapadnih medija (a za njih su svi stanovnici Ruske Federacije - Rusi).

AL
Alexxandar
07:52 14.11.2012.

Ono što novinari nisu naveli jeste da ova "bakica" ima svega 56 godina. I nije neka bakica, zar ne?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
07:59 14.11.2012.

Hajde Liniću, odi njoj naplatiti porez na imovinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije