Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD LUČKOG

VIDEO Ljutiti zbog nestrpljivih vozača: Pogledajte kako obilaze kolonu po zaustavnoj traci

Snimio čitatelj
15.07.2023.
u 17:39

Osim vožnje u rikverc po zagrebačkoj obilaznici, o kojem smo ranije pisali, čitatelji su nam poslali i snimku s Lučkog, gdje su neki vozači vozili po zaustavnoj traci kako bi izbjegli kolone

Svakakve načine nestrpljivi vozači koriste ovih dana na hrvatskim prometnicama, za vrijeme najvećih gužvi zbog protoka velikog broja domaćih i stranih turista. Osim vožnje u rikverc po zagrebačkoj obilaznici, o kojem smo ranije pisali, čitatelji su nam poslali i snimku s Lučkog, gdje su neki vozači vozili po zaustavnoj traci kako bi izbjegli kolone.

Podsjetimo, HAK je ove subote izvijestio kako je ove subote pojačan promet na važnijim cestama u smjeru mora unutrašnjosti, prilazima turističkim središtima, trajektnim lukama i pristaništima te se vozi u kolonama uz povremene zastoje.

Čitatelji su nam tako poslali snimku s autoceste A1, odmah nakon naplatnih postaja Lučko, gdje su brojni vozači zapeli u dužim kolonama. Kako bi što prije došli na more, neki su odlučili voziti po zaustavnoj traci, koja inače koristi vozačima isključivo u nužnim situacijama. A takvi vozači nisu bili samo domaćih registarskih oznaka, već i stranih.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 10

MA
Maslac
18:00 15.07.2023.

Ma "nije to nista" ..prije par godina sam se vracao sa mora i 15-ak km prije Karlovca crni djip BG registracije je poceo pretjecati vanjskam trakom....inace na toj brzoj cesti prema moru kada vidite debele Mercedese i Bmw-e ZG ,, BG i Splitske registracije nikada neznamo sta ce napraviti a unutra sjede slasticari, vlasnici standova na obali, trgovci nekretninama i lopovi. Sretno i oprezno.

Avatar scubacro
scubacro
17:59 15.07.2023.

..u NL je to bas skup sport. na a-putevima su kamere za nadzor prometa svakih 500m. kolega s posla je htio 'samo izbjeci guzvu' da izadje s a-puta i mozda vozio tako par sto metara....to ga kostalo 2000€, sad ceka, ne zuri mu se vise...

Avatar Hazl113
Hazl113
18:48 15.07.2023.

i zašto mi se skriva tablica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije