Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOBIO TEŠKE OZLJEDE

VIDEO Namjerno srušio biciklista, sud nije imao milosti

Foto: Screenshot
1/3
20.07.2019.
u 16:55

Biciklistu su u nesreći slomljena rebra, a probodeno mu je i plućno krilo.

Britanac William Status Heslop (33) osuđen je na dvije godine zatvora jer je namjerno sušio biciklista (55) na cesti u Selbyju. Incident se dogodio još prošle godine u lipnju.

Snimka nesreće prikazana je u petak na suđenju, a optuženiku je također određena i trogodišnja zabrana vožnje automobila a nakon izlaska morat će i ponovno polagati vozački ispit.

Biciklistu su u nesreći slomljena rebra, a probodeno mu je i plućno krilo. Na snimci se vidi kako vozač automobila dolazi s desne strane biciklista i izbija pred njega. Biciklist je bio nezadovoljan njegovim potezom te je nekoliko puta odmahnuo glavom. To je vjerojatno razljutilo Heslopa koji je nakon toga izveo nekoliko opasnih manevara. Nakon što ga je biciklist prestigao Heslop ga je nedugo nakon toga namjerno srušio i tako ga teško ozlijedio. Pogledajte kako je to izgledalo.

Komentara 2

Avatar Psychlist
Psychlist
21:22 20.07.2019.

Žao mi je čovjeka biciklista što je teško ozlijeđen, međutim treba se za svoje zdravlje bolje brinuti. I sam sam biciklist i ovakvih i dosta gorih situacija sam imao jako, jako puno. Danas je na cesti zapravo normalno da vas kamion zaobilazi na cesti normalne širine a da mu istovremeno u susret dolazi auto iz suprotnog smjera. Zamisli tegljač od 40T kako prolazi 50cm od tebe brzinom cca 80km/h a ti voziš maksimalno 30km/h... Jedan krivi potez i pod kotačima si ili u jarku. Ljudi jednostavno ne mare za život i zdravlje drugih osoba u mjeri u kojoj bi to trebali kad su za volanom. Ljudima nije jasno da su sile uključene ogromne i da mogu bez problema samljeti ljudsko tijelo. Jednostavno ne razumiju.

Avatar patkovic
patkovic
17:48 20.07.2019.

ipak bi ja tražio da napipam ta rebra , muljavi se puno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije