Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEKSAS

VIDEO Na mostu se odvijala prava drama, policajac jednim potezom postao junak

Foto: Screenshot
31.01.2019.
u 09:40

Muškarac je prebačen na psihijatriju, a ovo mu nije prvi put da je stao na rub tog mosta

Američki policajac Jeremy Bearden prozvan je junakom nakon što je uspio spriječiti muškarca u pokušaju da skoči s mosta. Drama se odvijala u teksaškom gradu Port Arthuru kasno navečer u utorak. 

Muškarac, čiji podaci nisu objavljeni, počeo je bježati policiji nakon što su ga zaustavili u redovitoj kontroli. Potjera je završila na mostu gdje je muškarac stao na rub i prijetio da će skočiti. Cijelu situaciju snimila je kamera, a na snimci se vidi kako jedan policajac razgovara s njim dok mu se drugi šulja iza leđa, prima ga rukama i povlači s ruba mosta.

– Koliko ja znam, policajac George Clark započeo je razgovor i pokušao pregovarati s osobom. Policajac Bearden, kao što se vidi na videu, prišao mu je s leđa, posegnuo za njim te ga povukao – rekao je detektiv Mike Hebert, piše Port Arthur News.

Muškarac je prebačen na psihijatriju, a ovo mu nije prvi put da je stao na rub tog mosta. Prije sedam godina skočio je s mosta te je zadobio teške ozljede.

– Vrlo smo ponosni na ono što su ti policajci učinili. Ti incidenti često imaju tragičan završetak. Ovo nije bio jedan od njih zahvaljujući naporima policajaca – rekao je Hebert.

 

Ključne riječi

Komentara 2

OB
ObrenM
10:21 31.01.2019.

right Dali vi citate clanak.Ovaj je iz vec jednog bacanja zadobio teske ozljede.U svakom slucaju on nije svoj.

RT
right_thought
10:05 31.01.2019.

Da je htio skocio bi i prvi i drugi put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije