Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT NA SJEDNICI
Povratak na članak

VIDEO Muškarac napao fotoreportera jer je snimao, načelnik Fažane: Ja sam ga zaposlio

Nakon što je dao podatke i broj mobitela svog nadređenog, snimatelja su zamolili da ugasi kameru te da će cijeli incident biti prijavljen

Komentari 8

Avatar DucMan
DucMan
14:20 24.09.2021.

Sad će panj u kratkim hlačama dobiti prijavu za sve moguće i nemoguće pa će se možda naučiti pameti, ponašanju i socijalnoj distanci. A panj od načelnika će morati objasniti kako ga je i zašto zaposlio i ima li panj u kratkim hlačama zaštitarsko ovlaštenje.

VL
XA
xaron
21:29 21.09.2021.

Fažana i Radomir i ne idu baš skupa. To su dva svijeta.

VL
DU
Deleted user
20:09 21.09.2021.

Naravno da je načelnik , postupio vrlo naivno, na dobro smišljenu provokaciju snimatelja i odvjetnice koja odlično govori srpski i savjetuje snimatelja. Trebao je ili dopustiti snimanje, ako je po zakonu ili prekinuti sjednicu. Ovako ih je pravica navukla i namagarčila i još će morati platiti štetu snimatelju.

VL
TI
Tigarrr
13:58 01.10.2021.

Jadno i primitivno. Snimaju se i sjednice Sabora,a ovi ko svete krave!

VL
MA
Matek
04:49 22.09.2021.

Tipični primjer hrvatskog lokalnog šerifa.

VL
MA
Matek
04:42 22.09.2021.

Znaci načelnik općine je “zaposlio “ ovog odvratnog tipa da spriječi legitimno snimanje. Sigurno je bio raspisan javni natječaj za to “radno mjesto”. Plaća ovoj prodanoj duši u majici ide iz općinskog proračuna ili iz nacelnikovog džepa? Nevjerojatno što se to događa u Fazani. Sramota

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.