Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrana Zagreba
Povratak na članak

VIDEO 'Možda je to bila ludost. Napali smo s boka i zarobili tri tenka'

Pripadnici 2.gbr iskoristili su vrijeme koje im je dao neprijatelj, dočekavši ga i odbacivši čitavu mehaniziranu brigadu.

Komentari 12

Avatar Golum
Golum
23:03 12.10.2019.

Zasto nas preusmjeravate na gledanje dokumentarca koji morss platiti da bi gledao?

VL
DA
Danko1982
22:43 12.10.2019.

Dajte, ne bih o povijesti. Ima li koja tema za budućnost?

VL
AD
Administrator
04:03 13.10.2019.

Po količini lajkova, reklo ni se da ni uhljebi ove stvari vise ne citaju.

VL
JO
jocoudriga
06:35 13.10.2019.

Mama, tata, pas i kravata, ratatata....

VL
NE
Nenadnbgd
01:27 13.10.2019.

Ovo kao da je pisao Tolkin. Ljudi nemojte se zamajavati da nije bilo Nemačke, Vatikana i kasnije Amerike Srbi su mogli da zauzmu ceo teritorij.

VL
Avatar TheJack
TheJack
22:40 12.10.2019.

Opet bajke. JNA tamo, iz njima znanog razloga, nije imala znatne snage. Logicki bi bilo staviti Sisak pod vatrenu kontrolu, te zauzeti komunikacije preko Lonjskog polja, a ni to se nije dogodilo no oni su ostali skoncentrirani upravo kod tih Farkasica, te ispred sela Komareva, samo na drugom brijegu. . Za ovo pricu o tenkovima, pa sve na brdovitoj Baniji cujem prvi puta, a pratim preko dvadeset godina. Vjerojatno zato sto bi bilo van svake pameti ici sa tenkovima po takovom terenu, ali budala svugdje ima. I ova pricica za lako noc mi daje argument o postojanju dila izmedju Gebogenmunda i Zlobe, bas negdje u vrijeme kada je padao Vukovar, sa ciljem zamajvanja obiju javnosti, a zarad podijele BiH, u kojoj rat jos nije niti zapoceo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.