Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPRIJEČENA TRAGEDIJA U NAPULJU

VIDEO Mladiće samo čudo spasilo: Rupa na cesti im 'progutala' auto, a onda je krenula curiti voda...

Napulj: Velika rupa progutala dva automobila
Foto: Salvatore Laporta/KONTROLAB / ipa-agency.net/Pixsell
1/4
21.02.2024.
u 13:36

Mladići su iz nesreće u Napulju u Italiji izašli samo s nekoliko ogrebotina.

Dvojica muškaraca mogu biti "sretni što su živi" nakon što je automobil kojim su putovali propao u veliku rupu koja se pojavila rano u srijedu u napuljskoj četvrti Vormero. 

Dvojac koji se vraćao s proslave spasila je vojska, stacionirana u blizini u sklopu operacije Strade Sicure (Sigurne ceste), piše talijanska agencija ANSA. U rupu je propao i obližnji parkirani automobil. 

"Čudo je da smo živi, moglo je proći puno, puno gore", rekao je Giulio Delle Donne, jedan od dvojice mladića, istovremeno i mjesni vijećnik. "Živi smo zahvaljujući brzoj reakciji vojske", kazao je Delle Donne, dodavši da je sekundu nakon propadanja automobila palo i drvo te je pukla vodovodna cijev. 

"Bilo je nešto poslije 4 ujutro. Cijev vodovoda je pukla i mogli smo se utopiti", nastavio je jedan od mladića koji su iz nesreće izašli samo s nekoliko ogrebotina. "Nakon mnogo ovakvih događaja, nadamo se da će se konačno mapirati stanje svih građevina i sustava", zaključio je.

VEZANI ČLANCI:

Gradonačelnik Napulja Gaetano Manfredi rekao je da grad ima "kanalizacijski sustav koji godinama nije održavan". "Implementiramo projekt kontinuiranog nadzora vodovodne i kanalizacijske mreže i to će nam omogućiti preventivno održavanje", obećao je gradonačelnik. 

VIDEO Rupa na cesti: Najprometniji zagrebački most u lošem je stanju, iz Grada imaju veliku najavu

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
14:20 21.02.2024.

Progutala ih zemlja doslovno

DU
Deleted user
13:51 21.02.2024.

Kako to vjerodostojno zvuči kad te žena u pet ujutro nazove da gdje si i koliko traje ta fešta kad čuje odgovor :"up'o sam u rupu koja se sama od sebe stvorila, k'o onaj portal u filmu "Portal", znaš ono, vrijemeprostor, svemirske crvotočine i to".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije