Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

VIDEO Mladić otkrio tajni 'tunel' na željeznićkoj stanici: 'Bruce Wayne neće biti sretan'

Foto: Screenshot
1/2
01.07.2022.
u 18:12

Mnoge je naživciralo što nije ušao u tunel, drugi su pak radije spekulirali o tome što je ustvari tunel.

Svaki grad ima svoje tajne, a jednu od njih je za svijet otkrio 23-godišnji Luke Doutwaite i oduševio tako brojne korisnike TikToka. Prijatelji su snimali 23-godišnjaka kako 'otkriva' tunel na željezničkoj postaji u Sheffieldu u Velikoj Britaniji koji vodi prema zaključanim vratima. Mladić je kazao da se našao s grupom prijatelja kad je odlučio pokazati im svoje znanje o gradu.

U videu se vidi kako prilazi kromiranom području koje se nalazi na kamenim stepenicama, te potom grabi i podiže kromiranu dršku koja se nalazi na njezinom dnu. U trenutku kad ju je podignuo, vidi se tunel koji vodi do vrata.

 

@lukiferr Secret Tunnel at Sheffield Train Station #VansCheckerboardDay #shu #sheffield ♬ Secret Tunnel - CJ Music

Iako nije ušao u njega, samo je kratko rekao: 'Evo ga'.  Mnoge je naživciralo što nije ušao u tunel, drugi su pak radije spekulirali o tome što je ustvari tunel.

"Bruce Wayne neće biti previše sretan jer si razotkrio njegovu tajnu jazbinu", napisao je šaljivo jedan komentator.  Drugi je pak naveo: "Ovo je stražnji ulaz za Matrix. To je staro, čovječe. Koristimo sada svoje mobitela za to

Vrlo brzo se otkrilo o čemu je riječ. Lokalni tvrde da će tamo biti prostorija s pumpama za vodu.

"Pronašao sam tunel prije nekoliko godina kada sam bio studen s nekim prijateljima nakon izlaska. Kako smo tada bili studenti, to nam je bilo smiješno. Nikad nismo ušli u tunel, ali je postala to šala među prijateljima", ispričao je Luke za britanske medije.

VIDEO: Teški zločini: Ovi celebovi su iza rešetaka zbog zlostavljanja, ubojstva ali i slanja otrova Obami...

Ključne riječi

Komentara 2

SA
Sale7
18:48 01.07.2022.

Željezničkoj stanici, a ne željeznićkoj!! Osnove gramatike ne znate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije