Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SREĆOM, PROŠAO BEZ OZLJEDA

VIDEO Mladić Mercedesom sletio u more uz poznatu rivu u Dalmaciji: 'Oprao je auto od saharskog pijeska'

Šibenik: Dizalica izvukla autobomil koji je no?as s rive pao u more
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
02.04.2024.
u 08:17

Nakon što je sletio u more, iz bijelog automobila marke Mercedes neozlijeđen je isplivao mlađi muškarac koji je sam bio u vozilu.

Na Uskrsni ponedjeljak, u 19 sati i 35 minuta, na zadarskoj Obali kneza Trpimira automobil je sletio u more. Nesreća se dogodila prije MIOC-a, nakon uvale Drošanjica, i to odmah iznad znaka koji upozorava na opasnost pada u more.

Nakon što je sletio u more, iz bijelog automobila marke Mercedes neozlijeđen je isplivao mlađi muškarac koji je sam bio u vozilu. Odmah su ga pregledali djelatnici Hitne, a kako piše Zadarski.hr, prošao je bez ozljeda. "Riječ je o popularnoj zadarskoj šetnici i prava je sreća da nitko drugi nije stradao", zaključuje Zadarski.

Video incidenta objavljen je na Facebook stranici Naš Zadar. "Sezona je počela... Prodaje li ko vez?" pišu uz video koji je postao viralan na društvenim mrežama. "Ništa mu neće biti... Kad ga izvadiš, odmah ga stavi u rižu dva dana i vozi", "Mercedes počeo raditi brodove?", "Baš ga je dobro oprao od saharskog pijeska", šale se neki. "To se može dogoditi svakome tko vozi, zato nemojte glupe komentare pisati", pišu drugi.

VEZANI ČLANCI:

Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio u nigdje, a drugi je naš najveći ponos

Šibenik: Dizalica izvukla autobomil koji je no?as s rive pao u more
1/18

Komentara 12

DU
Deleted user
10:53 02.04.2024.

Isto je napravio Roger Moore kao 007 u "Špijunu koji me volio", samo nije bio Mercedes nego Lotus Esprit S1.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
11:30 02.04.2024.

"Ništa mu neće biti... Kad ga izvadiš, odmah ga stavi u rižu dva dana i vozi." Ha, ha, ha, ha, ha!

DE
Dex
10:48 02.04.2024.

Mercedesom na more

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije