Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHVALILI SUDIONICIMA

VIDEO Međimurska županija spotom čestitala Božić: Zapjevao i župan Matija Posavec

Screenshot
24.12.2022.
u 17:14

Božićni spot Međimurske županije snimljen na pjesmi Željka Thesa "Božićna međimurska".

Međimurska županija odlučila je na neobičan način čestitati svojim sugrađanima sretan Božić to tako što su snimili spot na pjesmu Željka Thesa "Božićna međimurska". Osim brojnih građana koji su sudjelovali, svoj glas sportu 'pridodao je' i međimurski župan Matija Posavec.

 

"Hvala Udruzi za sindrom Down Međimurske županije, Tamari Korunek, Karlu Čehu, Marku Žerjavu, djelatnicima Županijske bolnice Čakovec, Zavoda za hitnu medicinu Međimurske županije, Javne ustanove za razvoj Međimurske županije REDEA, Međimurske energetske agencije, Turističke zajednice Međimurske županije, Razvojno-edukacijskog centra za metalsku industriju –Metalska jezgra Čakovec, MIN - Međimurje, investicije i nekretnine, Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, Muzeja Međimurje Čakovec i Međimurske županije što su odvojili svoje vrijeme i pomogli u realizaciji ovog božićnog spota", poručili su iz Međimurske županija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije