Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

VIDEO Upoznajte maturanta koji je postao hit! Otkrio nam je svoje planove

Kako je sad novi kurikulum na snazi, bilo bi dobro da razmisle učenicima dati određenu slobodu kada je riječ o izvršavanju zadaće, jer ove zastarjele metode ne izazivaju volju za učenjem - objašnjava Luka kojemu ovo nije prvi put da repa
09. veljače 2019. u 17:29 2 komentara 4022 prikaza
Luka Prgić
Foto: Screenshot
Pogledajte galeriju 1/5

Maturant Ekonomske i turističke škole Daruvar, Luka Prgić, iskoristio je svoj talent i umjesto pisane domaće zadaće odrepao je svoj zadatak. Video Luke kako repa o turističkim ljepotama Hrvatske uskoro je postao viralan, a to, kaže Luka, nije došlo preko noći.

Luka Prgić Bravo Luka Maturant postao hit zbog domaće zadaće, pogledajte zašto

- Vrijeme za predati zadaću je već bilo prošlo i zamalo sam dobio jedan, dok mi profesorica nije odobrila da "odrepam zadaću". Bio je to prvi put da sam s užitkom učio i radio na zadaći. Kako je sad novi kurikulum na snazi, bilo bi dobro da razmisle učenicima dati određenu slobodu kada je riječ o izvršavanju zadaće, jer ove zastarjele metode ne izazivaju volju za učenjem - objašnjava Luka kojemu ovo nije prvi put da repa.

Video: Poslušajte Luku koji je oduševio repanjem domaće zadaće

Pogledajte video: Luka o tome zašto voli repati

Na svom YouTube kanalu ima četiri pjesme, a uživa podršku roditelja, sestre, prijatelja pa i profesora koji su nagradili njegovu inicijativu za promjenom.

Osim što sam repa, Luka najviše sluša domaće hip-hop umjetnike, a jednog dana nada se duetu sa Stokom. Prije toga svoju će sreću okušati na lokalnom festivalu Darfest te će uskoro objaviti i autorsku pjesmu o Daruvaru.

Hrvatski institut za financije
Put do poslovnog uspjeha
Usavršite svoje znanje u upravljanju projektima
  • branimir.bauer.9:

    Poštovana profesorice, Ovaj rep nije za pet već za ŠEST !

  • stari lisac:

    lijepo je što podržavate mlade u onome što vole i u čemu su dobri.....samo bi zvuk trebao biti bolji,mobitel je loše rješenje