Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putovanje snjegovića

VIDEO Mali Korčulani u dirljivoj božićnoj reklami osvajaju svijet

božićna reklama,putovanje,
You Tube Screenshot
22.11.2012.
u 10:58

Mladi Dominik Simons i njegova sestra Georgija iz Novog Zelanda porijeklom su s Korčule, a u svijetu reklama snalaze se kao ribe u vodi

Sedmogodišnji Dominik Simons i njegova sestra Georgija Hrvati su porijeklom s Korčule koji su glavni protagonisti uspješne božićne reklame novozelandske robne kuće John Lewis u kojoj animirani snjegović proputuje pola svijeta da bi za svoju dragu kupio savršen božićni poklon.

Mladi Simonsi, čiji se djed Ivan Drušković 1961. godine doselio na Novi Zeland, odlično se snalaze u svijetu reklama pa su ih tako dosad snimili desetak, piše Dalmacija News. Iako su rođeni u dijaspori, Dominik i Georgija jako vole Hrvatsku. Na Korčulu često dolaze, a djed priznaje da ih je naučio i pokoju riječ hrvatskog jezika.

>>Darujte božićne čestitke SOS Dječjeg sela Hrvatska

Komentara 5

KR
kreont
11:43 22.11.2012.

Velika većina pametnih ili protjeranih ili gladnih hrvata je "vani". Uskoro ćemo svi biti "vani".

DE
denderi
13:41 22.11.2012.

nekad su ljudi bježali radi van zbog ustaša koji su odnjeli i opustošili svu zlato i devize sa sobom ,a danas odlaze zbog opljačkane države od strane političara HDZ-a

LA
larala
11:20 22.11.2012.

bravo klinci, to je bit pravog božica uciniti nešto pravo za drage osobe a, ne jurcati po trgovackim centrima i od božica raditi "cirkus"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije