Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U SLOVENIJI
Povratak na članak

VIDEO Mađarski vozač ostao zarobljen u kabini: 'Pokušao je spasiti situaciju'

Istraga će pokazati koliko su brzo vozili automobili, no policija je objavila kako se radi o neprilagođenoj brzini.

Komentari 7

RE
reborn
10:14 14.11.2019.

Odbojnici postavljeni u zavoju su "dobro" zaustavili automobil, ali kamion nije imao šanse jer mu je težište previsoko. Jednostavno se prevrnuo (povukla ga je prikolica) kao kada bi auto slično bočno naletio na rubnik.

VL
JO
jožica
11:06 14.11.2019.

Po mojem viđenju nije kamion bježao u stranu nego ga je ovaj sa autom izbacio iz trake. Druga stvar gledajući snimku više puta šteta što snimka ne traje duže jer bih htio vidjeti što radi vozač tamnog vozila koji zaobilazi zaustavljeno vozilo, da li je stao i pomogao ili je nastavio put. Isto tako gledajući snimku u tenutku pada kamiona sa nadvožnjaka, ne pada u provaliju nego na drugu cestu ako bolje pogledate sa desne strane dolazi kamion koji prolazi ispod nadvožnjaka u trenutku pada kamiona, dakle mogao je poginuti još netko da je u tom trenutku bio ispod.

VL
IV
ivan54
14:24 15.11.2019.

P.S. mozda nije losa ideja da novinari najprije procitaju slovenske novine pa to prevedu na hrvatski jer oni tocno izvjestavaju kako je doslo do nesrece...sve hrvatske novine pisu da je kamion pokusavao spasiti situaciju

VL
IV
ivan54
14:15 15.11.2019.

Kamion definitivno nije pokusavao izbjeci automobil nego je ovaj udario u njega...pogledao snimku 100 puta u slow motion...novinari bi to takodjer trebali uciniti prije pisanja clanka...i zanima me jeli u cisterni bilo opasnih tvari po ljude i okolis...prema vecernjem nije a prema 24 sata je bilo

VL
PL
Plavetnilo
10:28 14.11.2019.

Slovenci. Omiljena aktivnost im je blicati na pretjecajnoj traci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.