Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKO 5 STUPNJEVA

VIDEO Ludo proljeće: Hladna fronta stigla u Istru, na Platku pao snijeg

Youtube screenshot
19.05.2021.
u 15:58

Kako je i predviđeno, umjesto kiše, u gorju je počeo padati snijeg

Prohladno vrijeme uz oborine zahvatilo je cijelu Hrvatsku, a na Platku su snimljene čak i snježne pahulje na 5 Celzijevih stupnjeva. 

U Istru je također stigla hladna fronta, pa je na Čićariji u srijedu 5 Celzijevih stupnjeva, dok je u Puli oko 15 Celzijevih stupnjeva, prenosi Istramet

Kako je i predviđeno, umjesto kiše, u gorju je počeo padati snijeg, a smirivanje vremena ne očekuje se još nekoliko sati. 

Pogledajte što Hrvati najčešće zaboravljaju u Uberu

Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
17:02 19.05.2021.

Zima

MK
mksdk
16:27 19.05.2021.

Kao što svi znamo i ovo također predstavlja dokaz globalnog zatopljenja uzrokovanog čovjekovim ispuštanjem CO2. Povećaj poreze tako da se iz centralnog komiteta isti mogu raspoređivati po volji komesara, jer samo nas to može spasiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije