Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija hvatanja

VIDEO Kasni li nekom pošiljka sa zmijom?! U dostavnom vozilu pronašli gmaza, netko ga je slao poštom?

24sata
09.05.2023.
u 11:21

U poštanskom kombiju djelatnici su sinoć uočili albino gmaza. Uslijedila je akcija hvatanja, a zmija se danas odmara u jednom dnevnom boravku. Poslije će i "u šetnju".

"Nađena je u kombiju za dostavu, pretpostavljam da ju je netko slao poštom", rekao nam je Boris Cebović iz Velike Gorice, član udruge AWAP, kojeg su sinoć zvali na neobičnu intervenciju. Iz poštanskih paketa u kombiju, u sortirnici pošte izgmizala je albino zmija.

"Jel' otrovna?" čuje se zabrinuto pitanje na snimci koju su objavila 24sata. "Daj štap, daj tu vreću", netko viče. Osim Cebovića koji ju je uhvatio, pozvan je i azil u Dumovcu. No kad su stigli, za njih više nije bilo posla. Cebović ju je uhvatio. Ipak, ni sam ne zna o kojoj se vrsti radi. Pretpostavlja da je riječ o pitonu, no kako je albino i nema šare, teško je precizno reći. Nije ga bilo strah, štoviše, zmiju je privremeno udomio kod sebe. 

"Dogovorio sam za sutra transfer u azil, nisam mogao prije, a nisam je sinoć htio ostaviti u autu. Pa sam je uzeo sa sobom", ispričao nam je. Na sigurnom je, u platnenoj vreći i u kavezu je. Zmije ne jedu svaki dan, pa joj, kaže zasad nije morao baciti ni jednog miša ili zeca. 

"Nisam baš neki ljubitelj zmija", priznao nam je. "Ne bojim ih se, no nisu mi ugodne. Trenutno čila, ali mislim da ću je kasnije ipak malo pustiti po dnevnom boravku", objašnjava. Nakon što je azil preuzme, objavit će na društvenim mrežama da se traži vlasnik. Zmija nije autohtona hrvatska vrsta pa se ne može pustiti u prirodu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije