Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja uživancija!

VIDEO Kao u snu, ocean i vjetar zapjenili australski grad

jackson3
Foto: AFP
1/2
28.01.2013.
u 18:02

Prirodni fenomen oduševo je stanovnike grada Mooloolaba te turiste koji su se prepustili uživanju u nesvakidašnjim prizorima

Vjerojatno je velik postotak stanovnika australskog grada Mooloolaba ovog jutra nakon buđenja pomislio da se nalazi na drugom planetu. Takvu je misao prouzročio neobičan prirodni fenomen koji je dobro ''zapjenio'' cijeli grad. 

Naime, zbog nevremena vjetar je s obližnjih plaža prema gradu donio pjenu što su dobro iskoristili mještani, ali i turisti koji su se prepustili uživanju i fotografiranju nesvakidašnjih prizora.

>>Saturnov mjesec pomaže otkriti uzroke fenomena na Zemlji

Komentara 2

Avatar double_D
double_D
18:47 28.01.2013.

a di su gole žene?

SO
Soljženicin
21:06 28.01.2013.

A tko će sad to čistiti na +30°C??? Neobična pojava barem za nas. Bar im je uljepšalo dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije