Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROŠAO BEZ OZLJEDA

VIDEO Kamera ispred tunela snimila nevjerojatan prizor, kako mu je to uspjelo?

Screenshot
21.11.2020.
u 08:03

U BMW-w se nalazio samo 44-godišnji vozač koji je prošao bez većih ozljeda

Nadzorne kamere ispred slovačkog tunela Borik prije nekoliko godina snimile su nevjerojatan prizor jedne bizarne prometne nesreće.

Slovačka policija objavila je na Facebooku snimku na kojoj se vidi kako BMW prilazi tunelu i lagano skreće u desnu stranu. Prije ulaza u tunel popeo se na betonsku ogradu i doslovce uletio u tunel. Automobil je udario u strop tunela te je pao na kotače.

U BMW-u se nalazio samo 44-godišnji vozač koji je prošao bez većih ozljeda. Nisu objavili koji je točno uzrok nesreće, no poznato je samo da je alkotest bio negativan.

Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 12

BA
baka3440
10:55 21.11.2020.

Prastaro, jako novinarstvo

SE
sedam
08:17 21.11.2020.

Prastaro!

TH
thaly16
10:48 21.11.2020.

Čovjek je dohvatio plafon

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije