Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČAN PRIZOR U AMERICI

VIDEO Kako mu je ovo uspjelo? Parkirao Audi pa završio u 'sendviču' između dvaju vozila

Neobična prometna nesreća
Screenshot
22.02.2024.
u 13:58

Vozač je navodno slučajno pritisnuo papučicu gasa umjesto kočnice

Policija u američkog saveznoj državi Massachusetts istražuje neobičnu prometnu nesreću koja se dogodila u ponedjeljak na parkiralištu trgovine s prehrambenim proizvodima.

Jedan vozač je, kako piše BBC, slučajno pritisnuo papučicu gasa umjesto kočnice, što je rezultiralo time da se njegovo vozilo zaglavilo između drugih dvaju vozila. Vozač, koji je kratko vrijeme bio zarobljen u vozilu, spašen je i zadobio je samo manje ozljede.

Inače, kako se može vidjeti na videu, zaglavljen je ostao Audi, a našao se u "sendviču", između crnog BMW-a i sivog Chevroleta. U nesreći su sva tri automobila oštećena, a na snimkama djeluje kao da je najteže prošao BMW.

Fox News navodi da se uzrok nesreće još uvijek istražuje, a i oni prenose izjavu policije da se čini kako je vozač Audija zamijenio papučicu gasa za kočnicu prilikom parkiranja. "Neće se podnijeti kaznene prijave", dodaje Fox News.

VIDEO Mladiće samo čudo spasilo: Rupa na cesti im 'progutala' auto, a onda je krenula curiti voda...

Komentara 1

Avatar Retro
Retro
19:59 24.02.2024.

Za pravog vozača uvijek ima mjesta. Što bi rekao Senna: "If you no longer go for a gap that exists, you are no longer a racing driver."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije