Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

VIDEO Kako je ukrao skupi nakit - je li ovo najlakša pljačka u povijesti?

Pljačka nakita
Foto: Walton County Sheriff’s Office
1/5
30.03.2019.
u 16:52

Na snimci se vidi kako lopov napušta parkiralište u sivom Toyota Yarisu bez registracijskih pločica, a policija moli građane za pomoć u pronalasku krivca.

Jedan muškarac upotrijebio je vrlo jednostavan, ali učinkovit način da ukrade nakit vrijedan 17.000 dolara.

Krađa se dogodila u petak, 22. ožujka u trgovini McCaskill & Company u Miramar Beachu, Florida. Kako je objavila policija, osumnjičenik se predstavio kao John Abbott i rekao da kupuje zaručnički prsten za svoju zaručnicu Sarah.

Odabrao je skupocjeni prsten, a onda je zaposlenicu pitao može li ga vidjeti vani, na prirodnom svjetlu.

Pogledajte video pljačke:

Kad su izašli, muškarac je rekao da želi kupiti nakit, ali da mora otići po lisnicu. Dok je zaposlenica ukucavala šifru u vrata kako bi se vratila u trgovinu primijetila je kako se "kupac" udaljava prema vozilu. Policija kaže da ga je zaposlenica pokušala zaustaviti, ali se na snimci čini da se nije baš potrudila.

Na snimci se vidi kako lopov napušta parkiralište u sivom Toyota Yarisu bez registracijskih pločica, a policija moli građane za pomoć u pronalasku krivca.

Foto: Walton County Sheriff’s Office

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sargu123
10:41 31.03.2019.

Sad ima novce za registraciju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije