Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE SE DAO SMESTI

VIDEO Kad TV voditelj ne dopusti da mu šaljivdžija uleti u kadar

Jim Cantore
Screenshot
29.01.2014.
u 16:05

Meteorologu je uslijed javljanja uživo u kadar uletio mladić

Poznati američki meteorolog Jim Cantore u karijeri se morao javljati uživo u teškim uvjetima, no tijekom emitiranja iz Charlestonskog koledža u Južnoj Karolini u četvrtak navečer suočio se s neobičnom prijetnjom.

Naime, usred prijenosa u kadar je utrčao mladić i zaletio se prema Cantoreu. Iskusni meteorolog nije se dao smesti, pa je reagirao koljenom i odbio mladićev napad.

Kako prenosi NBC News, Cantore se javljao za The Weather Channel govoreći o rijetkoj zimskoj oluji koja je uzrokovala kaos na velikom dijelu juga SAD-a.

"Na Charlestonskom koledžu očito se već dobro provode", rekao je Cantore nakon sučeljavanja.

>> Umalo nesreća ispred Banskih dvora: Na radnike pala velika količina snijega!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije