Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
putnici u šoku

Video: Jednom rukom vozi bus po zavojima, a drugom telefonira

Pini Gershon
Foto: Agencije
1/2
29.08.2012.
u 10:20

Vozač autobusa cijelo je vrijeme opušteno razgovarao telefonom dok su putnici nijemo pratili njegovu ekshibiciju ispad tijekom vožnje po prometnici s mnogo oštrih zavoja

Na YouTubeu se pojavila snimka vozača koji jednom rukom vozi autobus pun putnika, a drugom nonšalantno drži mobilni telefon i razgovara.

Prema prvim informacijama, kako piše Blic, video je nastao na planini Tresibaba u Srbiji, na putu između Knjaževca i Svrljiga.

Vozač autobusa cijelo je vrijeme opušteno razgovarao telefonom dok su putnici nijemo pratili njegovu ekshibiciju tijekom vožnje po prometnici s mnogo oštrih zavoja.

Navodno je riječ o vozaču Niš ekspresa, jer je i originalni video tako naslovljen, no iz te su tvrtke izvjestili da nastoje otkriti je li riječ o njihovu zaposleniku.

Komentara 11

TI
tintilinic100
13:15 29.08.2012.

Haha.. ali čemu sve ovo.. svi žele samo napakostiti jedni drugima. I vi ste nekad pisali poruku ili telefonirali u vožnji. Pa svi to radimo. I sada jadnog čovjeka ovako prozivati. Bitno da se ništa nije loše dogodilo. Čovjek će ostati bez posla.

PE
peljar
14:46 29.08.2012.

Svaki onaj koji vozi i pritom telefonira ubojica je vašeg djeteta. Ako to sami radite, vozite i telefonirate, također ste ubojica svoga ili tuđeg djeteta. Svakome onome tko vozi i telefonira trebalo bi uzeti vozačku dozvolu zauvijek, jer svjesno krši zakon koji strogo zabranjuje vožnju i telefoniranje. Ovaj je šofer također ubojica i valjalo bi ga zbog namjere da ubije osuditi na zatvor i oduzeti mu sva vozačka prava, pa i vozačku dozvolu.

JA
james49
11:30 29.08.2012.

Bila je i jedna snimka našeg ZET-ovca kak vozi bus i piše SMS.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije