Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM PJESNIK'
Povratak na članak

VIDEO Jandroković donio Betlehemsko svjetlo i poručio: 'Živimo u pandemijskom mraku'

Upitan kakav je osjećaj kada se dojučerašnji članovi predsjedništva HDZ-a i ministri nađu na udaru pravosudnih tijela, Jandroković kaže: "Kad ću se baviti pjesništvom onda ću vam govoriti o svojim osjećajima, a budući sam političar govorim vam na ovaj način".

Komentari 8

DU
Deleted user
14:48 12.12.2021.

Prvo nek' tvoju (dušu) prosvijetli, tamo je nemili mrak.

VL
Avatar rasot
rasot
14:36 12.12.2021.

COVID je nezgodna bolest, ali brate moj, prošlo je 2 godine i niste nimalo napredovali niti u profilaksi, nit u liječenju, a niti sa cjepivima. Vrijeme vam više ne može biti izgovor da niste znali. Kako jednom običnom liječniku izz Južne Afrike dr.Shankari Chetty-ju iz nije umro niti jedan pacijent od 7000 korona pacijenata u ove dvije godine? Zašto niti jedan liječnik iz Republike Hrvatske nije pogledao njegove metode rada i pomogao ljudima ovdje? Ljudi vam umiru jer ih ne liječite ispravno! Vi niste liječnici, vi ste obični poslušnici, koji ne razmišljaju svojom glavom, niti imate hrabrosti ustati i boriti se za istinu. Zašto ste se školovali za liječnike? Radi novaca ? Imate vrlo uski pogled na svijet, a medicinska struka je danas dno dna, a vi ste obični fašisti u bijelom.

VL
ES
estuar
00:32 13.12.2021.

Jandroković donio svjetlo - kako pogrešno! On je Svjetlo i Riječ božja! On je Istina i Nada! Najtočnije bi bilo reći - Svjetlo je donijelo Njega!

VL
Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
00:30 13.12.2021.

Jandroković donio Betlehemsko svjetlo i poručio: 'Živimo u pandemijskom mraku jer nama balkancima uz Boga i domoljublje sve ide tako mlako'

VL
Avatar Narod
Narod
15:15 12.12.2021.

Niko nece prosvjetliti antiwaxere , prevelik strah od pikice a premalo sivih ćelija. Njihov mrak i kukavicluk kosta nas vise mrtvih nego domovinski rat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.