Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potrubio mu
Povratak na članak

VIDEO Žestok okršaj: Vozač izašao iz automobila i prijetio da će ga ubiti

Nakon prijetnji vozač je pratio čovjeka koji mu je prijetio i sve je prijavio policiji.

Komentari 15

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:12 19.02.2019.

I meni dođe kad vozim kroz Zagreb da izlupam nekog iza koji mi zasjedne na trubu jer ne poznam taj dio grada. Jednom sam išao pješice i gledam tipa u Volvu u Savskoj (na raskršću s Vukovarskom) kako trubi 500 m nekom tipu koji nije bio iz Zagreba zato što nije krenuo odmah. I lupi ga. Umjesto trube, trebao je pritisnuti kočnicu. I što da mu radiš?

VL
DO
domxerex
11:33 19.02.2019.

Za primjetiti je kako je kod nas u porastu bahatost i nekultura u prometu. Djelomice zbog kućnog odgoja a djelomice kod mlađih vozača u želji za dokazivanjem u javnosti. Najbolje mi je što svi ti likovi nekuda "žure" a u stvari nemaju relani razlog žurbe osim da što prije dođu negdje gdje bi se mogli izvaliti i uz loše pivo pratiti lošu nogometnu utakmicu (kojoj se nerijetko rezultat zna unaprijed). U bosni kažu da se nije Mujo zasro što je ćenifa daleko nego što je kasno krenuo. Zapamtite, hitno rade samo hitna pomoć i vatrogasci!

VL
Avatar maxist
maxist
12:00 19.02.2019.

polože ispit na nekom "gumnu" pa se voze kak im dođe...prednost na silu, žmigavci kaj je to,?? ubacivanje iz trake u traku bez provjere i kad su paralelno........ukratko na njih treba paziti ko na vrtičku djecu u luna parku........Policija to čak nezna niti vidjeti i nikad ne sankcioniraju pogotovo ne "svoga"....

VL
TH
thu
11:20 19.02.2019.

Tak bi mogao lupati na svaki peti auto... Glupih i nesposobnih, bezobraznih i položili ubosni, pun grad...

VL
MI
mikulan
17:33 19.02.2019.

Takvih gotovo svakog dana srećem u prometu. Voziš li po propisima trube, pretiču po punoj crti, blendaju, nabijaju se na zadnji kraj. Tada mi je žao što ne vozim presretač pa da vidim vozačine manje od makova zrna.

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
12:28 19.02.2019.

Ne radi se tu o prometnoj kulturi već općoj kulturi i kućnom odgoju.Pogledajmo samo kulturu u komentiranju po portalima.Strahota. Mnogi bi, da umjesto tipkovnice imaju pušku, pucali.

VL
IV
ivanvladoci
12:22 19.02.2019.

Ovo se u uređenoj Kanadi ne može desiti ovo je lažna vijest.

VL
TH
thu
12:30 19.02.2019.

Nisi ni pogledao video...jazavac...

VL
GR
gragakarlovac
13:21 19.02.2019.

tip vozi Fiata, mora da je prìdošlica iz urednog balkana pa je doveo i svoju kulturu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.