Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKVI BOLESNICI!

VIDEO Iz helikoptera bacili svinju bogatašu u bazen

Foto: YouTube Screenhshot
15.01.2020.
u 15:36

Uspješni poduzetnik i agent za nekretnine pobjesnio je nakon incidenta, a odlučio je i pronaći počinitelje nakon što je snimka postala viralna.

Bogataš Federico Alvarez Castillo (60) doživio je popriličan šok kada mu je netko odlučio baciti svinju u bazen luksuzne kuće za odmor. Da stvar bude još gora svinja, za koju je pretpostavlja da je bila mrtva prije neslane šale, bačena je iz helikoptera.

Uspješni poduzetnik i agent za nekretnine pobjesnio je nakon incidenta, a odlučio je i pronaći počinitelje nakon što je snimka postala viralna.

Nemili se događaj odigrao u Urugvaju, a još uvijek nije poznato hoće li Castillo u istrazi angažirati policiju.

Ključne riječi

Komentara 1

CO
cokoljindaaa
08:11 16.01.2020.

Svaka cast, al je dobar nisandjija. Pogodak u centar bazena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije