Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz građanskog rata?

VIDEO: Isaac na plažu izbacio potonuli brod iz 19. stoljeća

Ivica Olić
Foto: AFP
1/2
02.09.2012.
u 18:44

U Fort Morganu u Alabami u subotu je nakon uragana Isaac na plaži osvanula dobro očuvana olupina broda za koju se vjeruje da potječe iz doba američkog Građanskog rata

Mještani Fort Morgana u Alabami iznenadili su se u subotu kada je nakon uragana Isaac na plaži osvanula dobro očuvana olupina broda za koju se vjeruje da potječe iz doba američkog Građanskog rata, javlja Reuters.

- Zaprepaštena sam koliko je dobro očuvan- rekla je jedna mješanka. - Nevjerojatno je vidjeti dio povijesti kako leži ovdje na plaži u Fort Morganu - dodala je druga. Dok jedni vjeruju da brod potječe iz američkog Građanskog rata iz 19. stoljeća, drugi smatraju da ipak nije toliko star te da se njime švercao alkohol tijekom prohibicije u 20-tim godinama prošlog stoljeća. U svakom slučaju, šetnja plažom stanovnicima Fort Morgana postala je zanimljivija.

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
16:04 03.09.2012.

to je olupina ribarskog broda iz uragana Katrina....

MO
modovisisajteMaraschino
16:07 03.09.2012.

samo da dodam, duplo mladji talijanski oklopljeni brodovi koji su potopljeni kod Visa, drvo je sve istrunilo na njima a ostao samo zeljezni oklop.... nema sanse da duplo stariji drveni brod bude ocuvan nakon toliko vremena s obzirom da morske zivotinje se odmah pocnu naseljavati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije