Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZNEMIRAVAJUĆI VIDEO

VIDEO Incident u splitskom busu 37, potukli se ispred svih putnika: "Jesi sam 'tia batina, jesi li?"

18.03.2022.
u 14:50

Uznemirujuća snimka stiže iz splitskog autobusa broja 37. Na snimci se prvo vidi i čuje verbalni sukob između starijeg i mlađeg putnika koji zatim prerasta u pravi fizički sukob.

Uznemirujuća snimka stiže iz splitskog autobusa broja 37. Na snimci se prvo vidi i čuje verbalni sukob između starijeg i mlađeg putnika koji zatim prerasta u pravi fizički sukob.

Čitatelj je za 24sata rekao kako je stariji muškarac ušao u autobus i agresivno se ponašao, prijeteći ostalim putnicima, a onda ga je mlađi napao. 

-Zadnji put san mu reka', govori mlađi putnik, a stariji  mu odgovora - Nije bolestan nego mu treba batina. Stariji putnik je pozvao mlađeg da izađu na autobusnoj stanici u Kaštel Kambelovcu kako bi "razgovarali".

-Dobro si reka', triba ti batina, kaže mu mlađi. 

Ostali putnici ih pokušavaju smiriti, ali ne uspjevaju pa mlađi mušarac prelazi kod starijeg i zadaje mu udarac u glavu. Stariji putnik nije se uspio obraniti ni uzvratiti udarac, ali ih putnici uspjevaju radzvojiti. 

-Jesi sam 'tia batina, jesi li? Pita ga mlađi muškarac.

-Eto ti, ajde začepi, nastavlja govoriti starijem muškarac. 

"Taj stariji čovjek i inače radi probleme po gradu. Često zna hodati po kafićima kad smo na kavi, ostavimo novac konobaru, a on ga zatim ukrade sa stola." rekao je čitatelj za 24sata. 

Policija je upoznata s incidentom te provode kriminalističko istraživanje. 

 

Ključne riječi

Komentara 3

VO
VođaSmjene
18:33 18.03.2022.

Jebbemese

Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:20 18.03.2022.

Pošteno.Jedino nije pošteno,šta je onaj,kojem je život namistija zamku,sad u zatvoru.

SB
Sbking
15:18 18.03.2022.

Ej ej ej ej ej ej ej ej

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije