Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

VIDEO I to je moguće: Hodala s roditeljima ulicom i rodila dijete!

Ivo Sanader
Foto: Arhiva VL
1/2
24.10.2012.
u 14:20

Slučaj je snimljen u Istanbulu u Turskoj, a na snimci se vidi kako djevojka s roditeljima hoda ulicom i u jednom trenutku zastane i porodi se

Iako se čini potpuno nevjerojatnim, ali snimka koju je objavio CCTV pokazuje trudnicu kako hoda ulicom i rađa. Slučaj je snimljen u Istanbulu u Turskoj, a na snimci se vidi kako djevojka s roditeljima hoda ulicom i u jednom trenutku zastaje.

Kako je stala, tako je iz nje doslovno ispalo dijete. Njih troje u čudu su nekoliko trenutaka gledali dijete pa pobjegli. Novorođenče su ostavili na ulici, piše Daily Mail.

Dijete je primijetio jedan prolaznik koji nije mogao vjerovati da je netko ondje ostavio bebu. Jedan je svjedok odmah pozvao hitnu pomoć i policiju koja je brzo došla na mjesto događaja.

Unatoč traumatičnom iskustvu, dijete je dobro, a mlada majka kasnije je otkrivena i priznala je policiji da je rodila dijete na ulici.

– Nešto je samo ispalo iz mene. Mislila sam da je ugrušak krvi, nisam mislila da je to dijete – rekla je djevojka.

Ključne riječi

Komentara 1

BL
bando lopovska
21:07 24.10.2012.

da nisam koga uvrjedio

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije