Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD BUZINA

VIDEO Htjeli izbjeći gužve pa krenuli u rikverc po obilaznici? 'Treba im trajno oduzeti vozačku'

Prometne zgode i nezgode
15.07.2023.
u 15:51

nesnosne gužve snimljene su i na zagrebačkoj obilaznici kod Buzina, gdje se nekoliko automobila u rikverc odlučilo vratiti kako ne bi, čini se, zapeli u koloni

Kaos i gužve zavladale su i ove subote na hrvatskim prometnicama zbog protoka velikog broja stranih i domaćih turista. Kilometarske kolone trenutno se broje na Lučkom u smjeru Zagreba, kao i kod tunela sv. Rok u smjeru Dubrovnika. 

A nesnosne gužve snimljene su jutros i na zagrebačkoj obilaznici kod Buzina, gdje se nekoliko automobila u rikverc odlučilo vratiti kako ne bi zapeli u koloni.

Scena je objavljena na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode, a prikazuje najmanje pet automobila koje se vraćalo u rikverc po obilaznici. Iz zagrebačke policije su nam javili kako tijekom jutra na tom potezu nisu bile zabilježene prometne nesreće, tako da je za pretpostaviti kako se radilo o samo velikoj gužvi. 

POVEZANI ČLANCI:

Pratitelji u komentarima bili su zgroženi potezima ovih vozača. - Trajno oduzeti vozačku i bok - pisali su u komentarima. - To je kažnjivo jednako kao da se voziš u suprotnom smjeru. Zato se okanite čoravog posla - pisali su drugi.

>> VIDEO Gužva na autocesti prema Karlovcu

Komentara 10

DU
Deleted user
18:19 16.07.2023.

neki zalutali srbin

OB
Oblacni
17:56 15.07.2023.

Ako su stranci vozacka im se ne moze oduzeti ali dvostruko visa kazna im se moze naplatiti.

Avatar votum
votum
17:03 15.07.2023.

Ma kakve gužve?! Zar nije, bre, sezona propala!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije