Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast
Povratak na članak

VIDEO Htio je skočiti s nadvožnjaka, pogledajte kako mu je policajac spasio život

Nakon oko pola sata razgovora iskusni policajac muškarcu nudi cigaretu te ga moli da odu prošetati i razgovarati o njegovim problemima

Komentari 10

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
12:17 29.08.2019.

Svaka čast policajcu,nadam se da mu je spasio život.

VL
Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
15:03 29.08.2019.

Zašto policajci u Americi imaju kamere na sebi, a hrvatskim policajcima su ih skinuli. Mislim, odgovor znam, ali eto...

VL
TO
Toni66
11:28 29.08.2019.

VIDEO Htio je skočiti s nadvožnjaka, pogledajte kako mu je policajac spasio život, Da se razumijemo ; Kada Policajac odradi svoje voljno; ono što on radi protiv moje volje to nije spas za mene to je podvala samo ili najčešćejčešće samo šteta za mene....

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:41 29.08.2019.

da li je policajac uskratio kakvo ljudsko pravo ovom čovjeku? on ga je odvratio od njegovog nauma, želje, namjere.. svima, od malena, govorim oda se ne smije osobu sputavati ,a ovaj... baš to napravi! i još ga hvalite! mislim... ja znam tipa koji je kao maturant se napio, i zaspao na mostu.. ujutro ga je policija vidjela i odpelala na psihijatriju, kao, htio se ubiti.. a on je bio skoro pa mrtav od alkohola! još i dan danas mu se smijemo kad uhvati čašu, flašu... :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.