Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNO CIJEPLJENJE
Povratak na članak

VIDEO Dio građana i dalje nezadovoljan gužvom na Velesajmu, ali više se pazi na razmak

Ipak, svi građani koji su se odazvali nose obavezne zaštitne maske

Komentari 5

Avatar KORONAŠ
KORONAŠ
11:32 21.04.2021.

Jesu se ovčice izdresirale, mirne i krotke, čak ni ne bleje.

VL
BA
balance
12:25 21.04.2021.

Vl u službi Porfirija i novog srpskog sveta.

VL
DB
db123
11:51 21.04.2021.

Sta se izlaze na sajmu tako interesantno da se pravi guzva.

VL
Avatar Bill Carson
Bill Carson
11:46 21.04.2021.

Ovo je komedija u više slojeva: Vlast zove ljude za se cjepe, vlast laže kako su sva cjepiva dobra i WTO/EU igraju istu igru da povećaju budžet amerima i Britancima. Narod nije baš previše siguran. I onda napokon nekako uvjeree veliki dio naroda da to odrade, a onda iste dočeka manjak cjepiva (jer nesposobna vlast ne zna pregovarati s državama koje imaju cjepivo viška, Rusija ili Kina), ali i totalne neorganizacija. U RH se sve rješava preko koljena. I donošenje zakona i gašenje požara i odrađivanje napada u loptačkim sportovima.... Sve je improvizacija i neorganiziranost, nema plana, a tamo gdje postoji plan uočava se da se isti također napravio preko koljena i bez pameti kada je donešen.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.