Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOMOVINSKI RAT
Povratak na članak

VIDEO 'Granate, prašina, dim, nešto neviđeno. Iz tog pakla nitko nije mogao računati da će se izvući živ'

- Bili smo mladi. bilo nas je strah, ali nismo znali koliko su oni jaki, a oni nisu znali da mi nemamo ništa - kaže satnik Drago Jupek opisujući dramatične trenutke obrane Konavala

Komentari 10

NE
neboiznadzagreba
21:56 03.10.2019.

Prema današnjoj prašini i dimu koji je obavio Hrvatsku, ondašnji je mala beba, no da se ljudi mogu izvući živi, mogu-odlaskom daleko od domovine, izborene u krvi, znoju i suzama.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:25 03.10.2019.

Pozdrav braniteljima Konavala, stvarno su se hrabro suprostavili.

VL
Avatar vila velebita
vila velebita
07:17 04.10.2019.

Jučer jedan dickhead.... kravatan u audiju kroz crveno s ona dva svijetla crveno i plavo.... kroz crveno na semaforu, zaustavivši sve ostale, odjurio prema kazalištu u našem malom gradu. Norveški premijer putuje gradskim prijevozom. Pametnom dosta! Evo zašto mladi odlaze! Bahatost na svakom koraku!

VL
RE
reborn
13:01 04.10.2019.

Pozdrav braniteljima! Ima nas koji dobro znamo što se događalo te '91, tko je bio agresor, a tko se branio, tko je palio, pljačkao i ubijao, a tko je branio svoje i čuvao susjedovo ne pitajući za susjedovu nacionalnost. Hvala vam, ja se ponosim vama.

VL
Avatar kvasac60
kvasac60
22:05 03.10.2019.

Ostao je pakao u Hrvatskoj.Hvala vam što ste se borili za tajkune.

VL
Avatar istovari
istovari
05:34 04.10.2019.

Bum tras bum bum tras....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.