Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poplavljene rive, srušena stabla...

VIDEO/FOTO Dramatična borba trajekta s ogromnim valovima: Ne može pristati u luku

Split: Trajekt s Visa zbog velikih valova ne može uploviti u luku
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/4
05.11.2023.
u 12:21

U prekidu su pojedine trajektne, brodske i katamaranske linije, javlja HAK.

Poplavljene rive, odroni, klizišta, srušena stabla donijelo je jako nevrijeme praćeno jakim vjetrom. Posljedice sinoćnjeg kišnog nevremena vidljive su na ulicama Rijeke. Polomljene grane, poplavljeni lokali oko gradske tržnice, nabujala Rječina...Poplavile su i rive u Splitu, Zadru, Šibeniku, Trogiru..i brojnim drugim mjestima.

U prekidu su pojedine trajektne, brodske i katamaranske linije, javlja HAK.

Trajekt s Visa Petar Hektorović već neko vrijeme stoji pred Splitom zbog velikih valova ne može pristati u luku. 

Kako piše HRT danas nas čeka nova kratkotrajna, ali izražena promjena vremena zbog koje su stručnjaci DHMZ-a ponovno objavili niz upozorenja na opasne vremenske pojave - na Jadranu i područjima uz njega i narančastog, drugog od 3 moguća stupnja.

VEZANI ČLANCI: 

Bit će čestih pljuskova, ponegdje praćenih grmljavinom, te plavljenja riva, porasta vodostaja, a moguća su i olujna nevremena s tučom, pijavicama. Probleme će ponovno stvarati i jak i olujan južni i jugozapadni vjetar, na Jadranu u početku i jugo. Od ponedjeljka mirnije, ali i dalje promjenjivo.

GALERIJA Posljedice nevremena u Šibeniku, Rijeci, Trogiru...

Split: Trajekt s Visa zbog velikih valova ne može uploviti u luku
1/24

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije