Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ OZLJEDA

VIDEO Filmska nesreća u Karlovcu: Uletio autom na benzinsku pa završio na krovu

KA portal
31.01.2021.
u 20:24

Sve je zabilježio vozač koji je vozio iza njega

Nevjerojatna prometna nesreća dogodila se danas u popodnevnim satima u Karlovcu kraj benzinske postaje Tifon u gradskoj četvrti Švarča.

Muškarac koji je vozio u smjeru grada skrenuo je prema postaji, udario u rubnik, prevrnuo se, gotovo pokupio čovjeka koji je točio gorivo te se na ulazu u postaju zaustavio na krovu. Srećom, prošao je bez ozljeda, piše KA portal.

Sve je zabilježio vozač koji je vozio iza njega, ali i nadzorne kamere na benzinskoj postaji. Snimke su se vrlo brzo proširile društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 5

LE
Leonn
20:46 31.01.2021.

To je sreca da nije stajao uz svoja vrata covjek koji je tocio. Danas mu je drugi rodendan.

LE
Leonn
20:50 31.01.2021.

A vozac jedva napuhao 2,71. Umalo postade ubojica.

LI
linkser2
06:48 01.02.2021.

ako nema zimske gume, kako pišu drugi portali, treba ga drastično kazniti pa neka pametuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije