Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprocjenjivo

VIDEO: Evo što se dogodi kada dvije gorile otkriju skrivenu kameru u zoološkom

Gorile otkrile kameru
Foto: Royal Burgers Zoor in Arnhem
08.11.2018.
u 10:16

Iz zoološkog vrta komentirali su da je "ovaj briljantan video neprocjenjiv" te da se "još jednom dokazala inteligencija i znatiželja ovih veličanstvenih majmuna"

Pojavila se zabavna snimka koja pokazuje ono što se dogodi kada dvije gorile naiđu na kameru GoPro skrivenu u svom prostoru u zoološkom vrtu, prenosi Mirror

Video je snimljen u zoološkom vrtu Royal Burgers u gradu Arnhem u Nizozemskoj, a na njemu su dvije inteligentne gorile koje sasvim slučajno otkrivaju skrivenu kameru.

Odlučile su se za bliži pogled, počele znatiželjno pogledavati u kameru, dodirivati je i kucati. U jednom trenutku par neobuzdanih gorila pokušavao je riješiti misterij kako ukloniti kameru s fiksnog položaja.

Iz zoološkog vrta komentirali su da je "ovaj briljantan video neprocjenjiv" te da se "još jednom dokazala inteligencija i znatiželja ovih veličanstvenih majmuna". 

 

Ključne riječi

Komentara 10

IV
Ivaaaan
10:48 08.11.2018.

Definitivno pokazuju veću inteligenciju od prosječnog saborskog zastupnika.

Avatar Duksi
Duksi
11:12 08.11.2018.

lijepo daju da znanja da ne žele da ih se snima, a ovi drugi ljudski majmuni to ne kuže.

DU
Deleted user
14:40 08.11.2018.

Ovi majmuni su inteligentniji od vecine korisnika drustvenih mreza,raznih "influencerica",starleta,pevaljki,"supertalenata","youtoubera",forumskih "junaka" ,povijesnih revizionista i sl.frikova oko nas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije