Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO: Evo što se dogodi kada dvije gorile otkriju skrivenu kameru u zoološkom

Iz zoološkog vrta komentirali su da je "ovaj briljantan video neprocjenjiv" te da se "još jednom dokazala inteligencija i znatiželja ovih veličanstvenih majmuna"
08. studenoga 2018. u 10:16 10 komentara 12729 prikaza
Gorile otkrile kameru
Foto: Royal Burgers Zoor in Arnhem

Pojavila se zabavna snimka koja pokazuje ono što se dogodi kada dvije gorile naiđu na kameru GoPro skrivenu u svom prostoru u zoološkom vrtu, prenosi Mirror

Video je snimljen u zoološkom vrtu Royal Burgers u gradu Arnhem u Nizozemskoj, a na njemu su dvije inteligentne gorile koje sasvim slučajno otkrivaju skrivenu kameru.

[video: 27737 / ]

Odlučile su se za bliži pogled, počele znatiželjno pogledavati u kameru, dodirivati je i kucati. U jednom trenutku par neobuzdanih gorila pokušavao je riješiti misterij kako ukloniti kameru s fiksnog položaja.

Iz zoološkog vrta komentirali su da je "ovaj briljantan video neprocjenjiv" te da se "još jednom dokazala inteligencija i znatiželja ovih veličanstvenih majmuna". 

 

Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

  • Ivaaaan:

    Definitivno pokazuju veću inteligenciju od prosječnog saborskog zastupnika.

  • zvonar crkve:

    lijepo daju da znanja da ne žele da ih se snima, a ovi drugi ljudski majmuni to ne kuže.

  • crocop97:

    Ovi majmuni su inteligentniji od vecine korisnika drustvenih mreza,raznih "influencerica",starleta,pevaljki,"supertalenata","youtoubera",forumskih "junaka" ,povijesnih revizionista i sl.frikova oko nas.