Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VJEruju da je reinkarnacija bogova
Povratak na članak

VIDEO Dvoglavo tele pohode stotine ljudi: Mole se da zaustavi pandemiju COVID-19

Kako se to dogodilo usred pandemije, stanovnici sela Katigar u indijskoj saveznoj državi Bihar počeli su gledati tele kao božanstvo dobrobiti.

Komentari 1

PP
Pucvala_premium.2
09:24 13.06.2021.

Yoga koju prakticiraju mnogi pa cak i politicari a neki od njih su i instruktori , nije nista drugo do hinduisticka meditacija , samo je na zapadu banalizirano i pretvoreno u tjelovjezbu , neke tehnike yoge su krenute prema zlu a neki gurui u Indiji , jedu spaljeno ljudsko meso nskon ktemiranja , mazu se pepelom mrtvaca pa cak i opce sa mrtvacima , zato treba biti oprezan tko ti je instruktor yoge , jer neki polaznici tecaja su zavrsili u sektama , bili silovani , opljackani ili tesko zlostavljani , yoga moze biti opasna praksa

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.