Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

VIDEO Došao je ukrasti staklenku s napojnicama, na jednu stvar nije računao

Djelatnici su pokušali spriječiti lopova u krađi, ali nažalost bez uspjeha
24. siječnja 2019. u 11:45 4 komentara 17801 prikaza
Krađa napojnica
Foto: screenshot

Na LiveLeaku pojavila se snimka koja prikazuje kako je jedan muškarac jučer ukrao staklenku s napojnicama iz lokala u New Orleansu u SAD-u unatoč tome što je staklenka bila pričvršćena za pult.

izbjegla nesreću Divljanje na cesti VIDEO Jureći automobil 'pokupio' motocikl, pogledajte kakve je sreće imala ova djevojka

Na snimci nadzorne kamere može se vidjeti kako muškarac čeka za pultom pa nakon kraćeg razgovora sa zaposlenicom odlazi navodno da bi uzeo još novca iz svog auta.

Pogledajte video krađe:

Uskoro se vraća, no umjesto narudžbe odlučuje se na krađu staklenke s napojnicama. Međutim, nije računao na to da je staklenka pričvršćena za pult. Vjerojatno su zaposlenici već imali iskustva sa sličnim lopovskim pothvatima...

Ubrzo se vratila zaposlenica s kolegom pokušavajući spriječiti lopova u krađi, ali bez uspjeha. Lopov je zbrisao s njihovim novcem.

Rafting
AVANTURA NA VODI
Otkrijte gdje je najbolje ići na rafting, a gdje se krije raj za avanture u kanuu i kajaku

A1 izdvaja za Vas

  • marko022:

    nisam niu kliknuo na video a znao sam da se radi o negroidu

  • Antiflašist:

    Ovo nije politicki korektno i smrdi na rasizam, na videu je trebalo editirati jos jedno bijelog, jednog zutog te jednog latino lopova, ovako ispada da su samo crni krimosi.

  • quovadis:

    Ovo je bez veze. Covjek ukrao teglu sa novcem i pobjegao.