Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INOVATIVNE METODE
Povratak na članak

VIDEO Nova metoda španjolske policije iznenadila vozače: Evo kako kontroliraju brzinu

Automobil se nalazi na širokoj cesti, s nekoliko prometnih traka i usred ravnice. Drugim riječima, smješten je u dionicu koja je vrlo pogodna za zaraditi mnoge kazne u kratkom vremenu

Komentari 5

IJ
istina_jako_boli
19:40 01.12.2020.

Klasicni dzeparosi. Ne kaze se bez razloga da je razlika izmedju policajca i kriminalca samo u uniformi.

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
01:39 25.11.2020.

Ljudi moji vozite propisanom brzinom. Koga briga koliko kamera ima pa neka onda stave svakih deset metara kameru. Nikoga ne mogu odrati tko nije prekoracio propisanu brzinu. Smijesan clanak sa svrhom huckanja na kontrole brzine.

VL
DU
Deleted user
18:27 24.11.2020.

Neće dugo, samo da naiđe hr kamion po zaustavnoj traci.

VL
RE
reborn
11:30 27.11.2020.

Ima vozača koji voze pažljivo kako ne bi zaradili kaznu, umjesto da voze pažljivo kako ne bi nekog drugog usmrtili. Egoizam na djelu, ništa novo. Uostalom, nisu ni vozači specifični po tome - dobar dio "slobodnomislećih" građana se jednako neodgovorno ponaša po pitanju korone...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.