Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBIO ZASLUŽENU KAZNU

VIDEO Divljanje na autocesti: Vozaču zaprijetio i palicom za bejzbol

Foto: Screenshot
1/4
23.07.2019.
u 09:09

Cijeli incident snimila je kamera automobila, a na snimci se vidi kako je McKenzie više puta naglo kočio i prestrojavao se iz traka u trak

Vozač kombija iz Kenleya u Velikoj Britaniji ''zaradio'' je uvjetnu zatvorsku kaznu jer je nakon agresivne vožnje palicom za bejzbol zaprijetio drugom vozaču tijekom vožnje na autocesti M23.

Joshua McKenzie (36) dobio je i zabranu vožnje u razdoblju od 12 mjeseci te 180 sati dobrotvornog rada, a žrtvi kojoj je prijetio mora isplatiti naknadu od 140 funti. Cijeli incident snimila je kamera automobila, a na snimci se vidi kako je McKenzie više puta naglo kočio i prestrojavao se iz traka u trak, zbog čega je žrtva više puta morala kočiti. Nakon toga mahao je rukom kroz prozor te u jednom trenutku zaprijetio i palicom za bejzbol.

– Ovo je jasan slučaj opasnog, neodgovornog i zastrašujućeg ponašanja i nema mjesta za takve poteze na našim cestama – rekao je policijski narednik Phil Badman.

Komentara 10

Avatar Golum
Golum
09:33 23.07.2019.

Ovaj McKenzie je gore prosao sa kaznom nego sto ce proci onaj drogirani mulac sto je napravio krs i lom na Sv Heleni.

DU
Deleted user
09:14 23.07.2019.

Ovaj dobil veću kaznu za saobraćajni prekršaj nego kod nas ministar koji zamrači milijune otete hrvatskoj sirotinji.

DU
Deleted user
09:38 23.07.2019.

U nas više de bi la na cesti nego u cijelo Americi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije